2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Sınıf Haftalık Ders Programı 23.09.2023

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Sınıf Haftalık Ders Programı 23.09.2023

2023 - 2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 

 

11 Eylül 2023 Pazartesi günü başlayacaktır.

Öğrenci, öğretmen ve velilerimiz için sağlıklı ve başarılı bir öğretim yılı temenni ederim. 

Liseye yeni başlayan öğrenci ve velilerimize okulumuza hoş geldiniz dileklerimi iletiyor ve kendilerinize mutlu ve başarılı bir lise öğrenimi diliyorum.

Okulumuzdaki fiziki mekanların düzen ve estetiği, altyapının sağlamlığı ile okul yaşantısı ve eğitimin kalitesi arasında doğrudan bir bağ olduğunu düşündüğümüzden dolayı yaz boyunca birçok yenilik ve iyileştirme yaptık.

Çalışmalarımız, gayretlerimiz eğitim işinin merkezindeki öğrenci ve öğretmenlerimiz için feda olsun, inşallah onların mutluluğu ve başarısıyla taçlansın..

 

BİLGİLENDİRME

 

Öğretim saatlerimiz 08.00 – 15.15'tir.

 

Okula devam zorunludur. Veliler, öğrencilerinin okula devamını sağlamakla yükümlüdürler. Devamsızlık süresi özürsüz 10 gün, özürlü 20 gün olmak üzere toplamda 30 günü aşan öğrenciler, ders puanları ne olursa olsun başarısız sayılır. İlk günden itibaren yoklama alınacaktır. Mazeretleri dolayısıyla devamsızlık yapan öğrencilerin durumları velileri tarafından dilekçeyle öğrencinin sınıfı, numarası ve adı soyadı belirtilerek idareye bizzat veya whatsaap ile bildirilecektir.

 

Veli toplantısı ve öğretmenler kurulunda alınan kararlar doğrultusunda tüm öğrencilerin okul kıyafeti giymesi zorunludur.

 

Ders kitapları okulun ilk günü sınıf/şube sırasına göre dağıtılacaktır. Öğrencilerin kitapları taşımak için yanlarında boş çanta getirmesini tavsiye ederiz.

 

Cep telefonları 1. Ders başlangıcından önce kapalı konumda girişte telefon dolabına bırakılacaktır. Telefon dolapları nöbetçi öğrenci tarafından kilitlenip anahtarları idareye teslim edecektir. Telefon dolabında kilitli şekilde muhafaza altına alınan telefonlar son ders nöbetçi öğrencinin dolapları açması ile geri alınacaktır.

 

İzinsiz şekilde okul bahçesi dışına çıkan öğrenciler hakkında doğrudan disiplin hükümleri uygulanacaktır.

 

9.Sınıf/Şubelere yönelik oryantasyon çalışmaları 11-15 Eylül 2023 tarihlerinde ders saatleri içerisinde planlanacaktır. Öğrenciler ilgili hafta normal öğretim saatlerine uygun olarak okula gelecektir.

 

Tüm öğrencilerin okul kurallarına uygun hareket etmesini tavsiye ederiz. Kurallara uygun davranan ve örnek davranış sergileyen öğrenciler Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği Ödül başlıklı 2.Bölümde yer alan hükümler doğrultusunda ödüllendirilecek, kurallara aykırı davranan öğrenciler hakkında ise aynı yönetmeliğin Disiplin başlıklı 2.Bölümde yer alan hükümler doğrultusunda disiplin cezası yaptırımı uygulanacaktır.

 

Veli toplantıları planlanarak en kısa sürede duyurulacaktır.

09.09.2023 1369

Lise Sınıf Haftalık Ders Programına ulaşmak için Tıklayınız.

Lise Öğretmen Nöbet Çizelgesi için TIKLAYINIZ.

5. Sınıf Haftalık Ders Programına ulaşmak için Tıklayınız.