2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EYLÜL DÖNEMİ SORUMLULUK SINAV TAKVİMİ

SINAV YÖNERGESİ VE KURALLARI

1· Öğrenciler okul resmi web sitesinde yayınlanan sınav takvimine göre sınava girecektir. Öğrencilerin sınav tarih ve saatlerine, uygulanabilecek değişikliklere dikkat etmeleri önemlidir. Öğrenciler sınav saatinden 30 dk önce okulda hazır bulunacaklardır.

2·Öğrenciler sınava girmeden önce okul idaresi ve öğretmenlerce belirtilen noktada beklerken sosyal mesafe kuralına ve diğer kurallara uymak zorundadır.

3·Sınav süresi bir ders saati 40 dakikadır.

4. Sınavı biten ve dersi olmayan öğrencilerin okuldan ayrılmaları gerekmektedir. Diğer sınavlara girecek öğrencilerin gelecek olması nedeniyle kalabalık oluşmaması için okulda beklenmemelidir.

5.Sınav esnasında kalem, silgi vb. malzeme alışverişi yapılamayacaktır. Bu nedenle her öğrencinin kendi sınav araç gereçlerini yanında getirmesi zorunludur.

6.Sınav esnasında yiyecek yasaktır. Öğrenci kendi suyunu yanında bulundurabilecektir.

05.09.2023 199

Sorumluluk Sınavı Öğrenci Listesi için Tıklayınız.

Sorumluluk Sınavı Takvimi için Tıklayınız.